Candidat pe primul loc la Consiliul Județean Timiș, nu știe nici măcar ce studii are!

candidat pe primul

20.000 de euro! Atât a susținut consilierul județean Tiberiu Lelescu că este suma cerută pentru a prinde un loc eligibil pe listele PMP Timiș. Lelescu a spus ”pas” la oferta primită, așa că locurile eligibile au fost ocupate de alte persoane, mult mai potrivite pentru a aduce un plus partidului.

Evident, nu a contat criteriul financiar, ci doar competențele profesionale ale celor care au fost preferați să deschidă listele PMP. Electoratul partidului s-ar aștepta ca primii pe listă să aibă un CV impresionant, care să anuleze toate speculațiile privind sumele vehicluate pentru locurile eligibile pe listă. Suprinză, însă! Candidatul de pe primul loc pe lista de la CJT nu numai că nu are studii superioare, dar nici măcar nu știe ce școli a făcut, ce ocupație are.

”Care este profesia dumneavoastră și ce studii aveți?”,  a fost întrebarea simplă adresată lui Dumitru Boboi, la care răspunsul a fost halucinant: ”Lăsați-mă cinci minute ca să mă documentez!”.

În traducere, candidatul numărul unu al PMP pentru Consiliul Județean Timiș are nevoie de timp pentru a putea spune cu ce se ocupă și ce școli a absolvit. Există, totuși, o explicație: Dumitru Boboi stă foarte prost cu școala, iar studiile sale medii nu răspund la criteriile profesonale invocate de partid. Mai sunt, însă, și alte criterii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Candidat pe primul loc la Consiliul Județean Timiș, nu știe nici măcar ce studii are!

  1. Mare mirare și sigur mai sunt că el numai să nu se găsească cineva să scormonească că abia atunci începe să pută căcatul!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.