„Când sufletul pictează…”

Cand sufletul picteaza

Centrul Multifuncţional Bastion Timiş Info va găzdui astăzi, la ora 18,30, vernisajul expoziţiei de grup „Soul Painting” („Când sufletul pictează”), în cadrul căreia publicul va putea viziona lucrări semnate de artişti amatori şi profesionişti din Timişoara, realizate prin activarea intuiţiei.

„Când sufletul pictează… timpul se opreşte în loc, inima se deschide şi transformarea poate începe. Arta este calea cea mai rapidă către Dumnezeu. Prin ea te redescoperi pe tine, cel autentic, îţi regăseşti vocea interioară şi îţi manifeşti unicitatea. Arta vindecă. Emoţii, convingeri, limitări, frustrări, toate se transformă în momentul în care sufletul începe să se manifeste liber.

Majoritatea lucrărilor din expoziţie au fost create în cadrul Atelierului de pictură intuitivă susţinut de artista Gina Dragomir, iar scopul acestei expoziţii este de a reaminti oamenilor cât de frumos şi de bine este să faci ceea ce iubeşti şi cât de fericit este spiritul nostru când ne dedicăm acelor lucruri care ne aduc împlinire, bucurie şi pace”, subliniază organizatorii manifestării de la Centrul Multifuncţional Bastion, pusă la cale de ArtisanArt cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *