Când omenia se plătește cu cardul. Întâmplare emoționantă, petrecută într-un magazin din Timișoara

Iată dovada! Când omenia se plătește cu cardul. Întâmplare emoționantă, petrecută într-un magazin din Timișoara

O relatare plină de emoție am primit de la un pensionar timișorean, care dorește să-i mulțumească unui tânăr pentru sprijinul necondiționat acordat.

Iată întâmplarea, consumată zilele trecute: ”Eram la Lidl, pe strada Ion Ionescu de la Brad. Aveam de achitat 151,75 lei. Când să dau banii casierei, un domn a sărit și a plătit cu cardul, în locul meu, deși i-am spus că am banii necesari. Am rămas cu explicația ”Știu că o duceți greu”. Împlinesc 82 de ani în septembrie și un asemenea ajutor mai rar mi-a fost dat să primesc. Nu a vrut să-mi spună numele, era un tânăr de 30-35 de ani. Vreau să-i mulțumesc din nou. Cu bine, I.S.”

Mai avem, așadar, parte și de gesturi de omenie. Într-o perioadă în care ura, ranchiuna, răzbunarea și competiția transformată într-o luptă sălbatică au început să domine societatea românească, mai apar și astfel de întâmplări, răzlețe, într-adevăr, care mângâie sufletul.

Poate că nu e totul pierdut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Reclamă Lidl 27 mai 2021
Asta da reclamă pentru Lidl de pe I.I. de la Brad!  Adică pensionarul își dă doar inițialele, dar mulțumește unui tânăr... fără nume. Adică totul e fără sens, mai puțin reclama. Precis tânărul o fi fost de la USR, nu-i așa? Vin zile grele pentru pensionari.
Codin Sofia 27 mai 2021
Felicitări ,pentru minunatul gest de omenie ✍️👍💯🍀