Când omenia se plătește cu cardul. Întâmplare emoționantă, petrecută într-un magazin din Timișoara

Iată dovada! Când omenia se plătește cu cardul. Întâmplare emoționantă, petrecută într-un magazin din Timișoara

O relatare plină de emoție am primit de la un pensionar timișorean, care dorește să-i mulțumească unui tânăr pentru sprijinul necondiționat acordat.

Iată întâmplarea, consumată zilele trecute: ”Eram la Lidl, pe strada Ion Ionescu de la Brad. Aveam de achitat 151,75 lei. Când să dau banii casierei, un domn a sărit și a plătit cu cardul, în locul meu, deși i-am spus că am banii necesari. Am rămas cu explicația ”Știu că o duceți greu”. Împlinesc 82 de ani în septembrie și un asemenea ajutor mai rar mi-a fost dat să primesc. Nu a vrut să-mi spună numele, era un tânăr de 30-35 de ani. Vreau să-i mulțumesc din nou. Cu bine, I.S.”

Mai avem, așadar, parte și de gesturi de omenie. Într-o perioadă în care ura, ranchiuna, răzbunarea și competiția transformată într-o luptă sălbatică au început să domine societatea românească, mai apar și astfel de întâmplări, răzlețe, într-adevăr, care mângâie sufletul.

Poate că nu e totul pierdut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Când omenia se plătește cu cardul. Întâmplare emoționantă, petrecută într-un magazin din Timișoara

  1. Asta da reclamă pentru Lidl de pe I.I. de la Brad!  Adică pensionarul își dă doar inițialele, dar mulțumește unui tânăr… fără nume. Adică totul e fără sens, mai puțin reclama. Precis tânărul o fi fost de la USR, nu-i așa? Vin zile grele pentru pensionari.

      1. Corect se scrie: „V-a înnebunit P.S.D.”, dar pentru useriștii ca tine, „culturalizați” pe Internet, nu există decât un răspuns atunci când nu aveți argumente: ești pesedist. Sunteți mai răi decât comuniștii li naziștii la un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *