Când nu ştie stânga ce face dreapta, iar muncitorii fluieră după… „bunăciuni”

haos timisoara

Haos mai mare ca pe șantierul de lângă Iulius Mall numai în filme poți vedea. În acel perimetru, de pe Bulevardul Antenelor, se execută două tipuri de lucrări: extinderea mall-ului (investiție privată) și reabilitarea carosabilului (investiție publică).

Nu știi însă unde începe o lucrare și unde se termină cealaltă. Trotuarele au fost sparte, iar pietonii, expediați printre mașini, pe singura bandă circulabilă. Carosabilul se află în lucru, cu utilaje împrăștiate peste tot, mașinile făcând slalom care pe unde apucă.

Programul RABLA va fi suplimentat cu aproximativ 2.000 de tichete electronice

Muncitorii sunt însă tot mai rari la vedere. Cei rămași par mai degrabă gânditori decât făuritori, iar alții își petrec timpul fluierând după ”bunăciuni”.

trafic-timisoara

În plus, am intrat în sezonul rece, deci încă un motiv ca lucrările să stagneze.

URS pe acoperişurile unor case din Sibiu. A fost împuşcat mortal… – VIDEO

De altfel, după viteza cu care a fost executată până acum, reabilitarea tronsonului Bulevardul Antenelor – Strada Popa Șapcă (unul dintre cele mai aglomerate din oraș) are toate șansele să prindă majoratul, nu doar 18 luni cum scrie în contract…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Când nu ştie stânga ce face dreapta, iar muncitorii fluieră după… „bunăciuni”

  1. Dar nimeni nu vede ca a fost modificat inclusiv traseul drumului din intersectie spre cimitirul Eroilor, o mare parte a vechiului carosabil situat pe spatiul public fiind transformat in parcarea pentru mall!

Lasă un răspuns