Când IMAGINEA spune totul… Ei sunt adevăraţii paznici!

paznici

Despre câini, numai de bine! Fie că sunt maidanezi și cineva încasează nota de plată pentru ei. Fie că nu sunt și au stăpân și îngrijește acesta de ei.

Dacă mergem mai departe cu clasificarea acestor prieteni ai omului, când e vorba de astfel de animale de companie cu stăpân, trebuie să spunem că există două categorii: dulăi care păzesc pe orizontală, pe care îi auzi de la trei străzi pentru că își dau unul altuia semnal și câini care păzesc pe verticală, cum este cazul celor din fotografie.

Aceștia ar mai putea purta și porecla de „păzitori de capotă”, dar nu e bine să exagerăm cu surprinzătorul transport pe patru roți, mai ales când se află în faza de staționare.

Paznicii pe verticală, ca aceștia, latră numai în sus, dar numai atunci când automatul de scară se aprinde la fiecare etaj, iar de aceea pot fi numiți și veritabili senzori de prezență.

A nu fi însă confundați cu lătrătorii la lună, îndeletnicire rătăcitoare, un fel de meteahnă canină cu iz prevestitor. Ar mai trebui să spunem că la nici un concurs pentru căței nu am întâlnit paznici patrupezi pe verticală.

Dacă s-ar înființa o astfel de categorie, atunci cei doi plus al treilea, omis din imagine, și aflat jos, lângă mașină, ar putea forma „team-ul” câștigător la proba de vigilență verticală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns