Canalizare integrală şi drumuri moderne într-o comună din judeţul Timiş

varias 12

Anul viitor, o întreagă comună din judeţul Timiş va fi racordată la canalizare, o dată cu derularea unui proiect în valoare de 1,5 milioane de euro.

Momentan, jumătate din comună beneficiază de canalizare, dar, după finalizarea acestui proeict, derulat prin intermediul Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale, nu va mai exista loc care să nu beneficieze de această extindere.

De asemenea, tot până la sfârşitul anului viitor, la Variaş vor fi modernizate o serie de drumuri comunale, graţie unui proiect în valoare de 8 milioane de lei. Acesta este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi este deja semnat.

Primarul Nicolae Birău este convins că în primăvară vor începe efectiv lucrările, astfel încât ambele proiecte să fie finalizate în cursul anului viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Canalizare integrală şi drumuri moderne într-o comună din judeţul Timiş

  1. unde e canalizarea. firma ce a cistigat executarea lucrarilor a fost scoasa din sat de catre bi-rau si aduse neamurile din MH. cica lucrarea este facuta dar pompele si toata aparatura de la statia de iepurare au fost furate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *