Câmpurile electromagnetice, ţinute sub control

antene 1

Intensitatea câmpului electromagnetic este sub limitele impuse de legislaţia în vigoare. ANCOM monitorizează permanent intensitatea câmpului electromagnetic prin intermediul a 100 de senzori ficşi de bandă largă, amplasaţi în Bucureşti şi în alte 62 de oraşe din ţară, respectiv în spaţiile publice în vecinătatea cărora există multiple surse de emisii radio.

„Măsurăm permanent nivelul câmpului electromagnetic, prin intermediul sensorilor ficşi şi mobili, în preajma spitalelor, a şcolilor şi în locuri aglomerate.

Rezultatele se încadrează, fără excepţie, în limite legale şi sunt puse la dispoziţia tutuor pe platforma online pe care ANCOM a creat-o în acest scop”, a declarat Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM.

Nici în judeţul Timiş, nu există motive de alarmare.

După cum a informat conducerea Direcţiei Regionale Timiş, la nivelul judeţului există şase astfel de senzori ficşi: patru în Timişoara, unul în Lugoj şi unul în Jimbolia, toţi amplasaţi în zone aglomerate.

Nu s-au înregistrat nicăieri depăşiri, intensitatea câmpului electromagnetic fiind sub limitele impuse de legislaţia în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Câmpurile electromagnetice, ţinute sub control

  1. Fals!!….. In majoritatea tarilor UE, inclusiv Rusia, limitele de expunere au fost reduse de 100 -250 ori !!!!! din cauza pericolului la care sunt expusi cetatenii !!!!! Romania a ramas cu limitele vechi, din ’90….Ancom, voi ar trebui sa stiti…..

Lasă un răspuns