Campionatul Național de Viteză în Coastă: timişoreanul Alexandru Krepelka a cucerit al cincilea titlu consecutiv!

Campionatul Național de Viteză în Coastă: timişoreanul Alexandru Krepelka a cucerit al cincilea titlu consecutiv!

Pilotul timișorean Alexandru Krepelka a devenit pentru a cincea oară consecutiv campionul României în Campionatul Național de Viteză în Coastă! Lupta pentru titlu a fost extrem de strânsă, el încheind pe prima poziție în clasamentul general cu doar două puncte în fața lui Matei Voicu, principalul său urmăritor.

La Poiana Brașov, în ultima etapă a sezonului 2022, Krepelka a câștigat antrenamentele cronometrate, suficient pentru a-și asigura necesarul de puncte și a deveni campion la grupa 6.

Titratul pilot din vestul țării a cucerit pentru prima dată laurii naționali în această competiție organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv în anul 2018. Pe lângă cele cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) el are și un bronz în Campionatul Național de Viteză în Coastă (2017).

În ultima etapă, colegul său Mihai Alexandrescu s-a clasat pe primul loc atât la DR grupa 2, cât și la clasa Mașini Istorice, ocupând și poziția secundă la DR Open. În urma acestor rezultate, el a devenit campion național la DR grupa 2.

CITEŞTE ŞI: Adolescent din Timișoara, prins cu droguri de polițiștii locali. Mama băiatului spune că știe că este consumator, dar e depășită de situație

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, sponsorilor privaţi Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Girod – Semnalizare Rutieră, Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Imi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţinători”, a declarat Alexandru Krepelka.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *