Campioana, primită la ceas de seară în Banat

poli viitorul 1

Deseară, la capătul unei zile sufocante, fotbaliștii lui ACS Poli vor încerca, cu stomacul mai mult… gol din cauza stresului de ordin financiar, să răpună campioana. E drept, Viitorul lui Gică Hagi n-a spart gura târgului în debutul actualei stagiuni, însă acest fapt ar trebui să constituie mai degrabă un semnal de alarmă decât o doză de liniște pentru băieții lui Ionuț Popa, fiindcă logica ne spune că revirimentul grupării dobrogene ar trebui să producă destul de rapid.

Timișoara vine după un galop de sănătate cu Juventusul bucureștean și după o înfrângere la Botoșani, unde n-a făcut doar o simplă figurație, în timp ce constănțenii abordează meciul din Banat cu o frustrare destul de mare după înfrângerea în fața formației Sepsi Sfântu Gheorghe și remiza albă de pe teren propriu, cu FC Voluntari.

”Urmează o deplasare grea, întâlnim o echipă dificilă. Timișoara reprezintă un adversar foarte periculos. Trebuie să pregătim bine acest meci și să venim acasă cu un rezultat pozitiv „, a precizat joi Gică Hagi.

La rândul lui, antrenorul Ionuț Popa a afirmat: „Cred în băieții mei și în potențialul lor. Sperăm, desigur, să obținem victoria, chiar dacă Viitorul va evolua cu cea mai bună formulă. Are jucători buni, este campioană, dar și noi ne dorim o evoluție cel puțin la fel de bună ca în repriza secundă de la Botoșani”.

Tehnicianul lui Poli a fost completat de managerul sportiv Adrian Neaga, care a afirmat că la gruparea bănățeană va mai ajunge în curând un atacant.

Pentru meciul din această seară, care va începe la ora 21, biletele de intrare se pot procura de la stadion, prețurile acestora fiind de 15 lei (Tribuna a II-a), 20 de lei (Tribuna a I), 30 de lei la Tribuna 0 și 200 de lei la loje.

În partida cu Viitorul va oficia următoarea brigadă de arbitri: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca) – Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare). Rezervă: Coza Ionuţ (Cernica).

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *