Campanie de curăţenie în Timiş

Cea de-a treia campanie desfășurată în acest an, de operatorul Retim Ecologic Service S.A. și de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a deșeurilor periculoase în Zona 0 – Ghizela, va continua în această săptămână în alte opt comune.

CITEȘTE ȘI: Crimă în vestul țării! Tânără ucisă de soț

Locuitorii din Brestovăț, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela și Nădrag vor avea la dispoziție containere speciale pentru a depune piesele vechi de mobilier, saltele, covoare, mochete sau alte obiecte mari de folosință îndelungată.

În cadrul acestor campanii nu se vor ridica însă și deșeurile electrice, electronice și electrocasnice, cunoscute și sub denumirea prescurtată de DEEE-uri.

CITEȘTE ȘI: Duduie cazanele de răchie în Banat, dar statul nu câştigă mare lucru

De asemenea, este interzis ca deșeurile voluminoase să fie amestecate cu cele periculoase, existând containere separate destinate fiecărui tip de deșeu.

Programul complet al campaniilor pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase, cu zilele și locațiile stabilite pentru fiecare localitate în parte, poate fi consultat pe site-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, www.adidtimis.ro, la secțiunea Anunțuri 2018.

Totodată, informații utile cu privire la aceste campanii și la tipurile de deșeuri ce pot fi depuse în cadrul acestora puteți descoperi și pe pagina web a operatorului Retim, www.retim.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns