Campanie cu urmăriri ca-n filme!

Marian Vasile

Campania electorală se anunță extrem de spectaculoasă. Pregătirile principalelor forțe politice arată că vom avea parte, din nou, de multă adrenalină, cu urmăriri, poliție, interceptări și alte ingrediente care vor da culoare perioadei electorale.

Un prim pas a fost făcut de PNL Timiș, care a anunțat, chiar prin vocea directorului județean de campanie, Marian Vasile, că se va pune un accent deosebit pe sistemul antifraudă.

Această măsură face parte din mecansimul organizatoric prin care liberalii vor să contraatace sistemul ultraofensiv dezvoltat de PSD în special în ziua alegerilor.

Marian Vasile a povestit cum, într-una din campaniile precedente, liberalii au urmărit un autocar cu votanți PSD care voiau să pună ștampila la Remetea Mare, dar au trebuit să meargă până la Făget, urmăriți cu 160 km/oră de echipajele PNL! Acum, liberalii vor fi și mai precauți, monitorizând toate intrările în Timișoara și făcând marcaj ”om la om” primarilor și liderilor PSD.

Adrian Negoiţă
Adrian Negoiţă
”Trebuie să blocăm ceea ce PSD știe să facă de 26 de ani încoace, adică vot dublu și lucruri dubioase”, spune Marian Vasile, care va candida pentru șefia consiliului județean. Pesediștii nu par, însă, speriați de tactica PNL. ”Nu am auzit de astfel de urmăriri, dar mă bucur că se vor ocupa de chestii din astea.

Noi o să fim ocupați cu lucruri serioase și suntem chiar fericiți dacă ei vor sta la intrările în Timișoara. Să ne spună unde se postează, că le aducem și un suc rece. Facem noi cinste, e bine să fie cât mai mulți, plătim noi sucul, facem un efort.

Lăsând însă gluma la o parte, eu cred că sunt instituții abilitate să monitorizeze activitatea electorală și e normal să fie așa”, a replicat Adrian Negoiță, secretar general al PSD Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *