Alin Popoviciu vrea șef la CJT

Deputatul PNL Alin Popoviciu și-a depus oficial candidatura în competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Popoviciu este, astfel, al patrulea aspirant la postura de candidat PNL, după Marian Vasile, Marin Popescu și Ovidiu Drăgănescu.

”O să fiu un consilier județean activ”, a spus deputatul PNL, referindu-se la faptul că, mai întâi, se aleg consilierii județeni, după care va fi decis președintele.

Alin Popoviciu are însă ceva probleme cu justiția, într-un dosar disjuns din cel în care deputatul Cornel Sămărtinean a fost trimis în judecată de DNA. Nominalizarea sa ar putea stârni și discuții aprinse în filială.

Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș, a afirmat, recent, că nu este normal să-și mai depună cineva candidatura după ce termenul oficial a expirat, adică 31 decembrie 2015.

Groza își menține poziția: ”Trebuie văzut care e motivul pentru care nu și-a depus candidatura în termenul stabilit.

Eu știu că nimeni nu a fost îngrădit în vreun fel sau altul. Mi-aș dori ca în PNL să nu vină nimeni pe turnantă sau cu dedicație. Sper să nu se întâmple asta”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Alin Popoviciu vrea șef la CJT

  1. Daca Dumnezeu face alianta cu Diavolul, atunci acest „subprodus”politic ar putea fi reactivat.
    Ce ar fi daca cei impotriva carora s-a ridicat miscarea „Colectiv” ar fi arsi pe rug in piata publica? (moral vorbind). Numitul Popovici ar fi candidatul ideal!

  2. OAMENI BUNI , S-A MODIFICAT LEGEA , DOMNIA SA CANDIDEAZA IN PRIMA FAZA DOAR PENTRU UN LOC DE CONSILIER JUDETEAN . DUPA ACEA MAJORITATEA SIMPLA DINTOTALUL CONSILIERILOR VA DECIDE CINE VA FI ADEVARATUL PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN . DE UNDE ATITA GRABA .

  3. Doamne fereste sa ajunga in aceasta functie….ce a facut el pt. Timis de cind este deputat?…
    Si parca are probleme cu justia nu?Sa-si rezolve cu justitia..sa nu uitam ca nu demult era in cirdasie cu Udrea si Basescu…..ce tupeu..

Lasă un răspuns