Campania „Împarte Carte”, la a treia ediţie. Librăria Cartea de Nisip din Timișoara vă invită „să luaţi, dar să şi daţi, dacă aveţi de unde”

Librăria Cartea de Nisip din Timișoara vă invită „să luaţi, dar să şi daţi, dacă aveţi de unde”

În perioada 23-25 aprilie, librarii de la Cartea de Nisip vă aşteaptă pe Victor Vlad Delamarina nr. 1 (intrare de pe Alba Iulia) la cea de-a treia ediţie a evenimentului „Împarte Carte”.

”Timp de trei zile, de vineri până duminică, cititorii timişoreni sunt invitaţi să ofere o nouă casă cărţilor donate de librari, dar şi de prieteni şi clienţi ai librăriei. Cei ce doresc să doneze la rândul lor volume ce nu mai au loc în bibliotecile personale o pot face atât în zilele evenimentului, cât şi cu o săptămână înainte.

Primele ediţii <<împarte carte>> au avut loc în august şi noiembrie 2020 şi au adunat pe mese apariţiii editoriale din mai toate genurile literare, non-ficţiune, carte în limba engleză şi limba germană, carte pentru copii, reviste de cultură, dicţionare şi ediţii vechi cu titluri ce nu au mai văzut lumina tiparului de zeci de ani. Librăria Cartea de Nisip vă aşteaptă să luaţi, dar să şi daţi, dacă aveţi de unde”, transmite Sorin Baias.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *