Campania electorală „aprinde” lumea medicală

pro romania 28 febr 1

Descinderea Corpului de control al ministrului sănătăţii la Spitalul Judeţean Timişoara a declanşat reacţii în plan politic. Fostul manager al unităţii medicale, Marius Craina, candidatul Pro România la funcţia de primar al Timişoarei, este convins că avem de-a face cu o acţiune de intimdare a sa, cauzată de faptul că şi-a anunţat intrarea în cursa de la municipalitate.

CITEȘTE ȘI: Două noi cazuri de coronavirus. Unul dintre bolnavi este din Timișoara

Craina nu a făcut nominalizări, dar colegul său de partid, deputatul Adrian Pau, a fost mai precis, susţinând că în spatele acestei acțiuni s-ar afla Virgil Păunescu, coordonatorul Centrului Oncogen: „Dacă Marius Craina îl susținea pe Virgil Păunescu la funcția de rector, nu mai erau probleme cu autorizația computerului tomograf și nici nu venea Corpul de control al ministrului. Timpul va demonstra că este acțiunea domnului Virgil Păunescu. Știm și un alt cunoscut medic din Timișoara, care a avut reacții din partea aceluiași grup. Domnul Raul Pătrașcu a învățat la Facultatea de Fizică cum stă treaba cu autorizația la aparate. Probabil, la Sorbona”.

În replică, Virgil Păunescu susţine că nu are nici o legătură cu controlul respectiv şi nu înţelege de ce este menţionat în toată această poveste: „Regret că cei de la Pro România îşi începe campania electorală cu o acţiune de victimizare. Este o văicăreală care îi descalifică, dar nu asta este treaba mea. Avem de-a face cu un război între diverse grupuri din zona medicală, la care eu nu particip. Punct. Cât priveşte sprijinul pentru funcţia de rector din partea fostului manager al Spitalului Judeţean, este ca în bancul de la Radio Erevan. Nu eu i-am cerut să mă susţină, pentru că m-am hotărât foarte târziu să candidez, ci el m-a rugat, cel puţin în ultimii doi ani, să-l sprijin să obţină funcţia de rector, aducându-i 50 de voturi. Ulterior, nici nu a mai candidat şi nu s-a concretizat nimic. Aşa că nu înţeleg această campanie de victimizare, pe un subiect cu care nu am nici o legătură”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *