Căminul cultural dintr-o localitate timișeană, gata de inaugurare

Aproape șapte ani au fost necesari pentru reabilirea căminului cultural din Lovrin. Chiar și edilul-șef Vasile Graur, la un moment dat își pierduse speranța că va mai vedea construcția finalizată.

CITEȘTE ȘI: Jaf ca în filme, pus la cale de angajții unei bănci. Angajații au furat 425 de mii de euro

Valoarea lucrărilor a fost de 800.000 de euro, proiectul fiind finanțat prin Compania Națională de Investiții.

Căminul din Lovrin este unul dintre cele mai mari din județul Timiș, întinzându-se pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați.

CITEȘTE ȘI: În numele tatălui, al soțului și al mamei! Cu un CV bazat pe joburi în familie și ZERO vechime în specialitatea studiilor, o piloasă a fost angajată ilegal de Primăria Timișoara și numită directoare de Nicolae Robu

Sala de spectacole este deja dotată, având 300 de scaune și o frumoasă scenă cu draperii. Urmează să mai vină mobilier, iar în cel mai scurt timp clădirea va fi inaugurată.

”Totul e în funcție de momentul în care vom primi avizul de la pompieri, pentru că apoi vom putea inaugura clădirea. Sperăm ca acest lucru să aibă loc în martie”, declară primarul.

CITEȘTE ȘI: Băieţii răi: Drifturi, curse de maşini şi trageri cu mitralieră în toiul nopţii (Foto / Video)

Numărul sălilor este mare, edilul-șef propunându-și să ofere un spațiu clubului de fotografie din cadrul școlii și un altul elevilor care intenționează să studieze instrumente muzicale:

”Vom aduce pe cineva, un instructor, iar elevii care au aptitudini și doresc vor avea ocazia să învețe să cânte la un instrument. Vor fi amenajate, de asemenea o bibibliotecă și o sală de expoziție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns