Cămin cultural modern, într-o comună din Timiș. Lucrările de reabilitare vor costa 500.000 de euro

camin cultural biled 1

Dintre comunele din județului Timiș, Biledul se poate lăuda că deține unul dintre cele mai spațioase cămine culturale.
La ora actuală, clădirea adăpostește o bibliotecă, un club al pensionarilor și căminul propriu-zis. Cel mai căutat loc este clubul, care mai mereu este plin.
”În spațiu amenajat pentru pensionari se desfășoară o mulțime de activități interesante. Cei de vârsta a treia joacă șah, table sau citesc… Recent, membrii clubului au organizat o excursie în Grecia”, a precizat Cristian David, primarul Biledului.
Din cauza faptului că acest cămin se află într-o clădire veche, cei din Biled s-au decis să-l renoveze. Ca urmare, au câștigat un proiect pentru reabilitarea imobilului vechi de zeci de ani.
Astfel, se vor reabilita structura de rezistență, instalația electrică și cea de încălzire, valoarea lucrării ajungând la 500.000 de euro.
”Finanțarea proiectului este asigurată, în prezent având loc etapa licitației pentru proiectul tehnic și executarea lucrării”, a menționat Cristian David.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cămin cultural modern, într-o comună din Timiș. Lucrările de reabilitare vor costa 500.000 de euro

  1. Cu banii astia putea fi contruita o cladire ultramoderna si multifunctionala.Ce reparatii sa faca cu o jumatate de milion de euro , il acopera cu tabla de aur? Din reparatia asta vor iesi vreo doua vile pe la Semenic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *