Cămin cultural etalon într-o localitate timșeană

Comuna Lovrin are, de acum, un cămin cultural de toată frumuseţea.

Noul obiectiv se întinde pe o suprafaţă impresionantă, de 1.400 de metri pătraţi, cu o sală de expoziţii şi încă una dedicată elevilor de liceu.

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Rezultate oficiale obținute după numărarea a peste 99% din voturi: PNL – 26,83%, PSD – 23,42%, USR -Plus – 21,29%, Pro România – 6,61%, PMP – 5,65%, UDMR – 5.47, ALDE – 4,24%

Anvergura noului obiectiv duce cu gândul mai degrabă la un adevărat palat al culturii, care va intra, cu siguranţă, în istoria locurilor.

Inaugurarea a fost marcată prinr-un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Timişul şi de soliştii Carmen Popovici-Dumbravă şi Dumitru Stoicănescu.

CITEȘTE ȘI: Fenomen meteo foarte rar în judeţul Timiş: Curcubeu uriaş în jurul soarelui (Video)

Primarul Marius Graur, principalul artizan al realizării acestui proiect, a declarat: „Au fost eforturi considerabile, multe drumuri făcute la Bucureşti şi multă muncă de lămurire pentru a obţine finanţarea, care nu a fost una de neglijat, pentru că vorbim de 3,5 milioane de lei.

În final, iată că a meritat şi ne putem bucura de roadele muncii noastre.

Sper ca acest cămin cultural să ofere o nouă perspectivă tinerilor din comună, să-i canalizeze spre lucruri frumoase, care să le deschidă noi orizonturi, iar noi să fim mândri că lăsăm ceva trainic în urma noastră”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns