Cămin cultural etalon într-o localitate timșeană

camin cultural lovrin 3

Comuna Lovrin are, de acum, un cămin cultural de toată frumuseţea.

Noul obiectiv se întinde pe o suprafaţă impresionantă, de 1.400 de metri pătraţi, cu o sală de expoziţii şi încă una dedicată elevilor de liceu.

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Rezultate oficiale obținute după numărarea a peste 99% din voturi: PNL – 26,83%, PSD – 23,42%, USR -Plus – 21,29%, Pro România – 6,61%, PMP – 5,65%, UDMR – 5.47, ALDE – 4,24%

Anvergura noului obiectiv duce cu gândul mai degrabă la un adevărat palat al culturii, care va intra, cu siguranţă, în istoria locurilor.

Inaugurarea a fost marcată prinr-un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Timişul şi de soliştii Carmen Popovici-Dumbravă şi Dumitru Stoicănescu.

CITEȘTE ȘI: Fenomen meteo foarte rar în judeţul Timiş: Curcubeu uriaş în jurul soarelui (Video)

Primarul Marius Graur, principalul artizan al realizării acestui proiect, a declarat: „Au fost eforturi considerabile, multe drumuri făcute la Bucureşti şi multă muncă de lămurire pentru a obţine finanţarea, care nu a fost una de neglijat, pentru că vorbim de 3,5 milioane de lei.

În final, iată că a meritat şi ne putem bucura de roadele muncii noastre.

Sper ca acest cămin cultural să ofere o nouă perspectivă tinerilor din comună, să-i canalizeze spre lucruri frumoase, care să le deschidă noi orizonturi, iar noi să fim mândri că lăsăm ceva trainic în urma noastră”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *