Căldura se întoarce în Banat

vremea Timisoara 1

Răcoarea și capriciile vremii din ultima săptămână își vor lua rămas bun de la noi în acest weekend. Bănățenii își vor aduce aminte din plin că e vară și vor avea parte de temperaturi aproape de pragul caniculei, astfel că ar fi bine să-și facă planuri de petrecere a timpului cât mai departe de betoanele orașelor.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, mai mult senin, cu temperaturi minime de 15-20 de grade Celsius și cu maxime cuprinse între 30 și 34 de grade.

Ţeapă în supermarketurile din Timişoara

Nici duminică nu se vor semnala evenimente deosebite din punct de vedere meteorologic, prognoza agenției naționale de profil arătând că mercurul din termometre va scădea înainte de ivirea zorilor până la 15-20 de grade, pentru a urca după-amiază la 30-34 de grade. Vântul va sufla cu viteze de 10-15 km/h, astfel că nu va deranja pe nimeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Căldura se întoarce în Banat

  1. Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *