Calculatoare destinate autoservirii, în unitățile fiscale

Marii contribuabili, selectați de Fisc după noi criterii. DGRFP Timișoara face precizări

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, pune la dispoziția contribuabililor, în sediile unităților fiscale teritoriale, calculatoare destinate autoservirii pentru a facilita astfel îndeplinirea obligațiilor fiscale.

CITEȘTE ȘI: Trei luni de descreștere în industria timișeană

Prin intermediul acestor calculatoare, contribuabilii pot transmite „Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

Potrivit normelor legale în vigoare, acest document se depune online, până la data de 31 iulie.

Contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la internet le pot utiliza pentru a-și crea cont în Spațiul privat virtual (SPV) și pentru a beneficia și de alte servicii electronice oferite de ANAF.

La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor. Calculatoarele sunt destinate exclusiv accesării serviciilor electronice puse la dispoziție contribuabililor de către ANAF și Ministerul Finanțelor Publice.

În județele din Regiunea Vest, astfel de calculatoare se află la sediile ANAF din Arad, Chișineu Criș, Lipova, Ineu, Sebiș și Săvârșin (Arad), Reșița, Caransebeș, Oravița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Băile Herculane și Bozovici (Caraş-Severin), Timișoara, Lugoj, Jimbolia, Deta, Buziaș și Sânnicolau Mare (Timiș), respectiv, Deva, Orăștie, Brad, Hunedoara, Petroșani și Hațeg (Hunedoara).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns