Câini de rasă folosiți ilegal la vânătoare. Ce au pățit stăpânii lor

ogari 1

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru braconaj pe numele a doi tineri care au fost depistați cu mai mulți câini pe un fond de vânătoare. Astfel, polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează doi tineri pentru braconaj.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii orașului Chișineu-Criș, împreună cu cei ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, au fost depistați doi tineri de 21 și 22 de ani, pe fondul de vânătoare din localitatea Berechiu, însoțiți de trei câini din rasele Ogar și Brac German, care ar fi fost lăsați liberi, fără lesă sau botniță, pe fondul de vânătoare, conform glsa.ro

CITEȘTE ȘI: Timișul are cel mai mic număr de pensionari din vestul țării

Câinii au fost preluați de către un reprezentant al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Arad, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu sunt înregistrați sau microcipați.

„Pe numele celor doi tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns