Cafteală generală în partidul lui Băsescu

Cornel Samartinean2

Deputatul Cornel Sămărtinean a fost ales preşedinte al PMP Timiş. El a învins-o la un scor de maidan pe contracandidata sa, Roxana Iliescu, care nu a reuşit să adune decât 17 voturi, faţă de 303, câte a avut Sămărtinean.

Înainte de alegeri, Roxana Iliescu, vicepreşedinte a CJT, a făcut apel la o dispută corectă: „vreau un duel, nu o cafteală”.

Iată, însă, că dorinţa nu s-a împlinit, nici la propriu, nici la figurat. Pe de o parte, „vicesa” de la CJT a luat bătaie la un scor care l-ar ameţi chiar şi pe Traian Băsescu, mentorul partidului, iar pe de alta, alegerile nu au fost lipsite de incidente.

A fost nevoie chiar de intervenţia unui echipaj de poliţie pentru a potoli spiritele unor alegători cuprinşi de o stare de febrilitate inexplicabilă, în condiţiile în care victoria lui Sămărtinean a fost zdobitoare.

Acum, va fi interesant ce poziţie va adopta şeful PMP faţă de funcţia Roxanei Iliescu de la CJT: va forţa retragerea acesteia, în schimbul unui alt post oferit de PSD sau se va resemna cu gândul că „vicesa” ar avea, totuşi, susţinere de la Bucureşti?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns