Cadou inedit pentru Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Moldovei: o Biblie cu numele ministrului bănățean

Cadou inedit pentru Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Moldovei: o Biblie cu numele ministrului bănățean

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, are o Biblie pe a cărei copertă a fost inscripționat numele său, primită de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei, deoarece „întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare”.

Darul inedit primit de Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei a fost postat pe pagina de Facebook a senatorului de Iași, Maricel Popa.

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii! Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării”, scrie social-democratul pe pagina sa de Facebook.

Biblia, cu coperți lucrate în piele, este inscripționată cu „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”.

CITEȘTE ȘI: Un nor de praf va fi purtat spre vestul țării

Maricel Popa spune că „întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit”, referindu-se la Autostrada Moldovei, conform Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *