Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne din vestul țării. Omul ar mai putea fi identificat după cei patru dinți de aur

cadavrul

Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne din vestul țării. Omul ar mai putea fi identificat după cei patru dinți de aur

Descoperire macabră în spatele casei unei bătrâne din Almaș, județul Arad. Mai mulți oameni care căutau melci pe terenul plin de bălării au dat peste cadavrul unui bărbat devorat de animalele sălbatice.

Scheletul uman aparține unui bărbat de aproximativ 55 de ani, cu o înălțime de 1.80-1.90, bine făcut și îngrijit, care ar fi decedat în urmă cu aproximativ trei săptămâni. În gură, victima avea 4 dinți de aur, cel mai probabil care vor ajuta ulterior la identificarea sa.

Trupul ar fi fost devorat de vulpile din zonă și dezmebrat de animalele sălbatice. Părți de trup au fost găsite la 200 metri distanță, peste șosea, într-o lizieră, de un localnic care a dat o mână de ajutor polițiștilor care efectuau cercetarea la fața locului.

Devorat de animale

Aurel Costea, primar Almaș: Femeia pe al cărui teren a fost găsit cadavrul abia și-a revenit din șoc. Nu stă prea mult pe acasă, iar în fundul curții pline de stufăriș nu merge niciodată.

CITEȘTE ȘI: O secretară pe stil nou a ajuns director adjunct peste piețele Timișoarei, deși nu știe nici titlurile legilor cu care lucrează

Ceea ce complică însă lucrurile este faptul că în zonă nu a fost dată disparută nici o persoană cu aceste semnalmente.

Diana Ilca, prim-procuror Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ: „Până în acest moment, identitatea bărbatului nu a fost stabilită. Și nici nu se știe cum a murit sau cum a ajuns trupul său în tufele de spini de la marginea satului”, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *