Cadavrul unei femei găsit pe marginea unui drum din vestul țării. Cel mai probabil, femeia a fost victima unui accident rutier

Pentru a-și apăra mama, un tânăr de 18 ani și-a înjunghiat tatăl

Cadavrul unei femei găsit pe marginea unui drum din vestul țării. Cel mai probabil, femeia a fost victima unui accident rutier.

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul.

Trupul neînsufleţit a fost observat de localnici dimineaţă, ei sunând imediat la 112.

CITEȘTE ȘI: Modificări importante ale mijloacelor de transport în comun din Timişoara, în perioada 26 – 28 octombrie

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spun că, cel mai probabil, a fost vorba de un accident urmat de fuga şoferului, astfel că fac cercetări pentru identificarea vinovatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 

g4media

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *