„Ca pe Mântuitor l-am așteptat pe Dominic Fritz, ca să se rezolve problema cu salariile”. Când cresc lefurile din Primăria Timișoara

„Ca pe Mântuitor l-am așteptat pe Dominic Fritz, ca să se rezolve problema cu salariile”. Când cresc lefurile din Primăria Timișoara

”Ca pe Mântuitor l-am așteptat pe Dominic Fritz, ca să se rezolve problema cu salariile. Nu credeam că se poate mai rău ca la domnul Robu”, spunea o angajată din Primăria Timișoara, nemulțumită de modalitatea de salarizare din instituție.

Concret, salariații nu beneficiază de coeficienți de ierarhizare, așa cum se întâmplă în alte instituții, pentru a putea avea creșteri atunci când se majorează salariul minim. Nu s-a întâmplat deloc așa, salariile rămânând nemodificate și fără a se aplica formula de calcul mult-așteptată.

”Am fost mințiți, iar domnul viceprimar Ruben Lațcău și-a permis chiar să spună că noi, sindicatul, ne opunem majorărilor. Cum să facem noi așa ceva, e împotriva misiunii noastre”, spune liderul sindical Tiberiu Negrei.

Potrivit acestuia, la ședința consiliului local din 16 martie a fost retrasă partea referitoare la salarizare, spunându-se că aceasta se va reglementa într-o ședință viitoare, iar angajații vor beneficia cât mai repede de bani mai mulți, calculați în funcție de coeficientul de ierarhizare al fiecăruia.

CITEŞTE ŞI: Doi soți au fost găsiți spânzurați în gospodăria lor din județul Timiș

Nu s-a întâmplat așa ceva, salarizarea nu a mai fost adusă în discuție, iar dacă totuși vor exista creșteri, acestea vor fi într-un viitor mai îndepărtat, la modul în care se mișcă lucrurile acum în Primăria Timișoara.

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Ca pe Mântuitor l-am așteptat pe Dominic Fritz, ca să se rezolve problema cu salariile”. Când cresc lefurile din Primăria Timișoara

  1. Fritz, tu ai promis ca reduci din salariatii aia inutili care freca menta in Primaria Timisoara. Si in loc sa ii dai afara, tu angajezi altii si altii. Cu banii astia economisiti ne-ai fi facut un pod nou in 4 ani. Fritz, esti un incapabil si un incompetent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *