Bursa joburilor pentru absolvenţi, la Timişoara. Sunt aşteptaţi şi cei fără serviciu sau cei care doresc să-l schimbe pe cel actual

bursa locurilor de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui job, prin organizarea unui târg de profil. Ca în fiecare toamnă, instituţia organizează o Bursă a locurilor de Muncă pentru absolvenţi, care va avea loc, în data de 18 octombrie, la Casa Tineretului din Timişoara, str. Arieş nr. 18.

Evenimentul se doreşte a fi o oportunitate pentru absolvenţii diferitelor forme de învăţământ de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele angajatorilor, pentru a-şi putea alege un post conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment pot participa, însă, şi alte categorii de persoane care nu au un angajament profesional sau care îşi doresc schimbarea actualului serviciu.

Totodată, persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa AJOFM Timiş sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, gratuit, de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante, pe adresa de e-mail [email protected], sau pe fax, la numărul 0256.294.234, până la data de 17 octombrie.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, Bd. Republicii nr. 21, et. 1, cam.108, nr. tel. 0256.294.231, interior 112.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.