Bunul-simț, o floare tot mai rară…

Timisoara 15

Ca în fiecare an, vânzarea florilor a fost o afacere bună în aceste prime zile de primăvară. Ziua 8 Martie a culminat cu o explozie de standuri cu flori, în foarte multe zone circulate din oraș, nu doar în piețe.

Florarii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a fi la datorie când părinții și copiii s-au îndreptat spre școli. La orele după-amiezii, mulți dintre ei au vândut marfa și au părăsit zona, lăsând însă în urma lor o imagine în antiteză cu marfa pe care au avut-o expusă spre vânzare.

Zeci de cutii din carton, ambalaje din plastic, folii, frunze de flori și petale zăceau pe jos în urma lor.

Prea puțini au fost cei care, după ce au obținut profitul, au și strâns gunoiul după ce și-au ridicat taraba. Mulți dintre ei au preferat să lase în seama altor persoane acest lucru…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bunul-simț, o floare tot mai rară…

  1. Pur si simplu ar trebui amendati toti cei care au fost acolo. Se verifica cine a avut auorizatie acolo si i se aplica amenda. O sa vedeti ca data viitoare vor fi TOTI mai atenti. Si eu m-am intristat cand am trecut pe acolo, a fost oribil.

    1. Foarte adevarat eu lucrez an piata 700 timisoara am lucrat dupa ei de numiam mai simntit mainile si picioarele dimineata am pleca si tot a mai ramas pt tura de dimi as foarte rai oameni nu string bine ca fac bani rest dumnezeu cu mila bine ar fi sa se aplice amenzi poate data vi itoare nu mai lasa asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *