Bunică lovită în faţa unei şcoli de o femeie, pentru că mergea prea încet: „Mă grăbeam”

bunica 2

O femeie „prea grăbită” a lovit o bătrână de 64 de ani, chiar în faţa unei şcoli pentru că mergea prea încet. Fapta sa nu a fost însă pedepsită cu închisoarea, se arată decizia anchetatorilor.

Emma Sands, în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii și o femeie în vârstă de 64 de ani, luau micuţii de la aceeaşi şcoală primară, în momentul producerii incidentului.

Bătrâna a povestit la tribunal că mergea pe lângă şcoală cu nepoţii, când a auzit un comentariu din spatele ei. Pentru că nu înţelesese concret i-a întrebat pe cei mici, iar aceştia i-au explicat că femeia spusese că nu ştie să meargă corect.

Atunci bunica s-a întors spre Emma şi a întrebat-o: „Ce ai spus?” moment în care femeia a reacţionat răspicat: „Taci din gură!”.

Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie. Cu o cheie în mână, nervoasă, femeia i-a dat un pumn în spate şi a împins-o pe jos pe bătrână. Înspăimântaţi, copiii au început să ţipe, dar femeia i-a mai adresat câteva injurii înainte să plece.

Arestată mai târziu, Emma Sander a declarat poliţiştilor că era nervoasă pentru că se grăbea şi nu putea trece pe alee să o ocolească. Bătrâna care mergea prea încet pentru ea. De asemenea şi-a justificat atitudinea prin faptul că trecea printr-o perioadă de stres în ultima vreme.

„Într-adevăr trecuse prin multe momente stresante, fiind şi în apropierea comemorării decesului soţului ei. Este clar că gestul ei poate fi tradus printr-un strigăt de ajutor” a declarat Joanne Corbett.

Femeia a pledat ulterior vinovată pentru acuzaţia de agresiune, după ce a lovit femeia şi a împins-o pe jos pentru că nu se mişca destul de repede.

„A fost umilitor pentru victimă şi înfricoşător pentru copii. E mama a trei copii. Ar trebui să ştie mai bine” a adăugat magistratul Joanne Fox.

Magistrații i-au dat lui Sands o sentință de opt săptămâni de închisoare suspendată timp de 18 luni și i s-a ordonat să plătească victimelor suma de 150 de lire sterline.

Conform Daily Mail, Emma Sander trebuie, de asemenea, să finalizeze un program de reabilitare, în urma incidentului, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *