Bun e și asfaltul electoral! Cu siguranță că acesta va veni în preajma scrutinului

Am prezentat și cu alte prilejuri locuri unde s-a terminat brusc asfaltul. De astă dată, el s-a oprit la conexiunea cu autostrada, pe drumul dintre localitatea Petrovaselo și centrul său administrativ, orașul Recaș.

Faptul în sine ne este sesizat de un cititor din satul aparținător. Proprietarul de autoturism are garantat dreptate când spune că drumarii s-au înecat la mal, cum s-a înecat, știți cine, în povești, pentru că este vorba de doar 50 de metri.

Pentru cine vine, însă, de la Șuștra, din drumul european, spre Petrovaselo, și constată că de la ieșirea din prima localitate vreo jumătate de kilometru este doar din piatră, surpriza nici nu este atât de mare.

Ca peisajul să fie complet, cum numai la români se poate, pe aceeași porțiune de drum, înainte de intrarea în Recaș, s-a terminat din nou asfaltul.

Să fie clar pentru toată lumea, numai pe segmentul de drum Șuștra-Petrovaselo-Recaș (DC 76 și DC 75), în lungime de nouă kilometri modernizarea se întrerupe de trei ori.

Cum alegerile sunt aproape, n-ar strica nici aici câteva mașini de asfalt. Bun e el și electoral, indiferent de culoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns