Bulevardul Rebreanu rămâne… denivelat

rebre 1

După ce municipalitatea s-a răzgândit în privința schimbării covorului asfaltic pe bulevardul Liviu Rebreanu și pe continuarea acestuia, bulevardul Iosif Bulbuca, au început lucrările de mici reparații.

rebre 2Conform constatărilor de pe grupul online „Drumuri proaste din Timișoara”, aceste cârpeli au rezolvat doar problemele unei părți a șanțurilor formate în carosabil.

Din păcate, rămân multe alte gropi și denivelări, care constituie un real pericol pe această arteră, mai ales în zonele unde există limitare de viteză la 70 de km/h.

Din păcate, așa cum au argumentat specialiștii Primăriei Timișoara, o lucrare de anvergură pe bulevardul Rebreanu ar fi adus și mai multe tulburări în traficul din Timișoara, dacă ar fi fost demarată deodată cu cele de la pasajele Jiul și Popa Șapcă.

Istoria bulevardelor Liviu Rebreanu și Iosif Bulbuca este una destul de lungă și încâlcită, mai ales de când acestea au fost reabilitate necorespunzător de firma Confort, ceea ce a dus la un litigiu între aceasta și municipalitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *