Bravo! Primarul Timișoarei a prins o bătrânică ce vindea pătrunjel și a stârpit astfel mafia din legumicultură!

Pe Dominic Fritz îl trec căldurile. Curtea de Conturi a sesizat Parchetul, suspectând o deturnare de fonduri de 10 milioane de lei!

Bravo! Primarul Timișoarei a prins o bătrânică ce vindea pătrunjel și a stârpit astfel mafia din legumicultură!

Ca pentru proști! Așa sunt făcute mesajele primarului Timișoarei, într-o sfidare totală a intelectului celor care l-au votat într-o funcție mai mare cu multe numere decât potențialul său.

Ultima postare a lui Dominic Fritz este chiar grețoasă și arată cât de naivi îi consideră primarul pe timișoreni, pe care crede că-i prostește cu texte din manulale de PR.

Pe scurt, primarul anunță că a câștigat un proces cu un politician local, căruia intenționat nu-i dă numele, pentru a crea impresia că a dat o lovitură teribilă mafiei din politică.

Esența cazului se rezumă la un spațiu de pe strada Alba Iulia, pe care politicianul invocat de Fritz l-a subînchiriat și a făcut niște bani nemeritați.

”Azi am câștigat în instanță împotriva unui politician local care, cu maxim tupeu, a vrut să ne oblige să-i închiriem în continuare un spațiu ultracentral în niște condiții ridicule”, spune Dominic Fritz, cu intenția vădită ca naivii timișoreni, așa cum îi consideră el, să spună: ”Bine le face primarul la politicienii ăștia, că nu știu decât să fure, Uite că s-a găsit unul care le vine de hac”.

Intenționat, cum am zis, Fritz nu dă numele politicianului, pentru ca lumea, credulă în opinia sa, să-și imagineze că ar fi vorba de persoane cu greutate din politica mare, cărora primarul Timișoarei le-a găsit ac de cojoc.

”Victoria de astăzi în instanță mă încurajează să continui lupta pentru patrimoniul orașului și pentru banii care trebuie să intre în bugetul local.

Ideea că proprietatea statului e a nimănui și poate fi prăduită după bunul plac nu mai e de actualitate la Timișoara”, anunță propagandistic Dominic Fritz, într-o frază decupată parcă din plenarele Comitetului Central al Partidului Cominist Român.

Tehnicile de PR care pentru Dominic Fritz sunt mai presus decât Biblia vorbesc de manipularea prin omisiune. Asta o folosește primarul în această postare, omițând numele politicianului.

De ce? Pentru că dacă l-ar fi precizat, lumea, oricât de naivă ar credea-o Fritz, ar fi zis că nici n-a auzit de politicianul respectiv și astfel tot mesajul edilului ar fi rămas în aer.

Hai să dăm noi numele politicianlui care a primit o ”lovitură dură” din partea lui Fritz: Cornel Sămărtinean. Ați auzit de el ca de vreun baron local, așa cum vrea să lase impresia primarul?

Nici poveste. Sămărtinean este un fost deputat, de la un partid minuscul, PMP, care acum aproape că a dispărut de pe scena politică.

Mai mult, nici când era deputat, Sămărtinean nu făcea parte din prima ligă a politicii locale.

Pe scurt, vorbim de un fost deputat, de la un fost partid, pe deasupra și cu imaginea terfelită după un proces îndelung cu DNA.

În postarea lui Fritz sunt folosite și cifre, exact ca în manualele de PR, tot pentru ca manipularea să aibă success.

Astfel, se vorbește de venituri de 1.500 de euro realizate lunar din 2016 încoace, pentru ca lumea să fie revoltată că s-au pierdut atâția bani publici.

CITEȘTE ȘI: S-a stins din viaţă unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi din vestul ţării

Într-adevăr, nu trebuie risipiți banii publici, dar hai să comparăm aceste sume, pe care nu le contestăm, cu amenzile date pentru Colterm din cauza incompetenței conducerii primăriei.

Am câștigat 1.500 de euro, dar plătim 36 de milioane de euro, de care Fritz nu vobește, pentru că amenzile de care e responsabil nu apar în manualele de manipulare.

Dacă asta se cheamă o lovitură data politicului, e ca și când ar fi fost prinsă o bătrânică având două legături de pătrunjel și apoi prezentată ca simbol al mafiei din legumicultură.

Bravo, domnule primar! Ai adus 1.500 de euro la bugetul local și ne-ai procopsit cu două amenzi de 36 de milioane de euro. Efectiv, ne-ai lăsat cu pătrunjelul în mână!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Bravo! Primarul Timișoarei a prins o bătrânică ce vindea pătrunjel și a stârpit astfel mafia din legumicultură!

  1. pai la asta exceleaza useristii de peste tot: manipulare, propaganda, minciuna, aroganta, ipocrizie si altele asemanatoare. sper ca lumea s-a convins ce pramatii sunt astia, si la urmatoarele alegeri vor vota in cunostinta de cauza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *