Anda Adam: Știrea apărută în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă

Anda Adam: Știrea apărută în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă

Cântăreaţa Anda Adam a avut o reacție oficială despre presupusa evacuare din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru. Artista precizează într-un comunicat oficial, transmis de societatea de avocaţi care o reprezintă, că ea nu mai locuiește în respectiva casă de luni bune, deși ar fi plătit un avans generos pentru a o achiziționa.

„Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit.

Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.

În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul.

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa „evacuare””, a transmis Anda Adam.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *