Bostan a picat de fazan

Declaraţia de ieri a ministrului comunicaţiilor, Marius Bostan, conform căreia toţi părinţii ar trebui să plătească şcolarizarea copiilor a generat, cum era şi firesc, o reacţie de proporţii din partea sindicatelor.

Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” îi solicită public premierului Dacian Cioloş să-l demită pe Bostan pentru declaraţiile prin care nu doar că a jignit cadrele didactice, dar a pus sub semnul întrebării rolul determinant al educaţiei într-o societate.

„Domnule prim-ministru, în condiţiile în care nu veţi lua de urgenţă măsurile care se impun împotriva ministrului Bostan, considerăm că guvernul îşi asumă declaraţiile făcute de către acesta şi vom cere intervenţia parlamentului pentru iniţierea unei moţiuni.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu mai participa la nici o formă de dialog social cu membrii actualului executiv atâta timp cât domnul Bostan nu este demis, precum şi de a pregăti şi alte forme de protest”, se arată în comunicatul semnat de Marius Nistor, preşedintele federaţiei sindicale menţionate.

Reamintim că ministrul tehnocrat Marius Bostan a declarat că educaţia gratuită este o mentalitate de tip comunistă şi că părinţii ar trebui să plătească, măcar 100 de lei lunar, pentru şcolarizarea copiilor lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bostan a picat de fazan

Lasă un răspuns