BMW scăpat de sub control, pe un drum din vestul țării. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric

Accident cumplit, aseară, în cartierul Câlnic din Reşiţa. O maşină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric şi a lăsat un cartier întreg în beznă. Deşi o femeie susţine cu tărie că ea a fost la volan, martorii spun că, de fapt, maşina era condusă de un bărbat, care a ajuns ulterior la spital.

O clipă de neatenţie a şoferului s-a transformat într-un dezastru. Din pricina vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt. Incidentul s-a produs la nici 50 de metri de punctul de transformare al energiei electrice dintr-un cartier reșițean: Câlnic.

Safer Ovidiu, ISU Caraş-Severin: Am asigurat  zona deoarece firele de pe stâlp au picat pe carosabil şi inclusiv pe maşină.

O adolescentă de 19 ani le-a spus poliţiştilor că ea s-ar fi aflat la volan, iar aceştia au testat-o cu aparatul etilotest. Martorii spun însă că femeia încearcă să-l acopere pe cel care era la volan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs exact accidentul şi cine se afla la volan în momentul impactului.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BMW scăpat de sub control, pe un drum din vestul țării. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric

  1. Cocalari cu BMW.
    A  fost pur noroc că nu a murit cineva(de data asta !).
    Marturii de la persoanele prezente și la zdup cu amindoi.
     

Lasă un răspuns