BMW scăpat de sub control, pe un drum din vestul țării. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric

accident bmw 20

Accident cumplit, aseară, în cartierul Câlnic din Reşiţa. O maşină scăpată de sub control a rupt un stâlp electric şi a lăsat un cartier întreg în beznă. Deşi o femeie susţine cu tărie că ea a fost la volan, martorii spun că, de fapt, maşina era condusă de un bărbat, care a ajuns ulterior la spital.

O clipă de neatenţie a şoferului s-a transformat într-un dezastru. Din pricina vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt. Incidentul s-a produs la nici 50 de metri de punctul de transformare al energiei electrice dintr-un cartier reșițean: Câlnic.

Safer Ovidiu, ISU Caraş-Severin: Am asigurat  zona deoarece firele de pe stâlp au picat pe carosabil şi inclusiv pe maşină.

O adolescentă de 19 ani le-a spus poliţiştilor că ea s-ar fi aflat la volan, iar aceştia au testat-o cu aparatul etilotest. Martorii spun însă că femeia încearcă să-l acopere pe cel care era la volan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs exact accidentul şi cine se afla la volan în momentul impactului.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “BMW scăpat de sub control, pe un drum din vestul țării. Un întreg cartier a fost lăsat fără curent electric

  1. Cocalari cu BMW.
    A  fost pur noroc că nu a murit cineva(de data asta !).
    Marturii de la persoanele prezente și la zdup cu amindoi.
     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *