Blănuri la preț redus, la Timișoara, în expoziția deschisă la CRAFT

blanuri

Ultimele promoții la produsele din blană naturală sunt la dispoziţia publicului timişorean în cadrul unei expoziţii permanente pe care o va găzdui, începând de astăzi, Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT) al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22A (vizavi de Sala Olimpia).

CITEȘTE ȘI: Cursa rățuștelor de plastic, parada ambarcațiunilor și concerte, atracțiile festivalului Bega Bulevard de la Timișoara. FOTO!

Evenimentul va fi deschis începând de azi, de la ora 14, fiind vorba despre o expoziție permanentă cu vânzare, în cadrul căreia Carolina Design, firmă producătoare de haine de blană naturală, îşi va prezenta noua colecție. În ziua deschiderii, toate produsele vor beneficia de o reducere de 25 la sută din prețul valabil în sezonul de vară. Expoziția va fi deschisă publicului larg zilnic, de luni până vineri, de la orele 9 la 17. Totodată, după cum anunţă CCIAT, expoziţia va fi la dispoziţia publicului și în perioadele în care vor fi organizate târguri sau alte manifestări în sala polivalentă a CRAFT, chiar dacă acestea au loc sâmbăta și duminica.

Colecțiile Carolina Design  sunt apreciate de numeroase vedete din România, dar și de nume mari din străinătate, compania fiind considerată un producător de top al celor mai rafinate haine de blană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns