Black Friday automobilistic

Ce poți cumpăra de Black Friday?

Cât de mult investiți în propria mașină Ford? Atât de mult încât să preferați piesele originale în detrimentul celor second hand? Atât de mult încât să alegeți doar ajutorul specialiștilor în mașini Ford? Grație perioadei de Black Friday, între 27, 28 și 29 noiembrie, puteți răspunde afirmativ la întrebările anterioare. AltgradAuto vine cu reduceri substanțiale, astfel încât mașina dumneavoastră să fie într-o condiție excelentă.

Piese Ford ieftine comandate online cu un simplu click pe Altgrad Auto

Este ușor să ajungeți la cele mai bune piese Ford ieftine comandate online și să vă bucurați de siguranța garanției, de durabilitatea acestora, cât și de o viață mai lungă a mașinii. Deși adeseori piesele originale sunt văzute, din start, ca fiind scumpe, adevărul este că uneori costă la fel, ori dacă sunt mici diferențe, acestea se amortizează grație durabilității acestora. Sunt piese second hand care pot părea o investiție extraordinară și, cu toate acestea, să vă părăsească după puțin timp.

Când înțelegem diferența dintre o piesă originală și una la mâna a doua? Atunci când, pe de o parte, comparăm prețurile între acestea, iar pe de altă parte, când observăm că, în general, piesele la mâna a doua au o durată de viață mai mică, pot cauza probleme mașinii, din pricina anumitor nepotriviri și cer o atenție mai mare. În final, doar ni se pare că economisim bani.

Ce vă poate oferi Altgrad?

Magazinul online de piese auto Altgrad importă produse originale pentru mașinile Ford. Fie că este vorba de o mașină dintr-o ediție nouă ori mai veche, suntem la dispoziția dumneavoastră, să vă ajutăm astfel încât să rezolvați problema avută. Cel mai important lucru este ca, folosindu-ne de mijloacele tehnologice aliniate la standardele lumii în care trăim, să primiți o diagnosticare corectă a mașinii, sondând în profunzimile sale. Diagnosticarea computerizată are avantaje ușor de văzut. Cel mai important este că se pot găsi problemele tuturor componentelor. Uneori, clienții sunt mirați, după ce trec pe la anumite service-uri auto, să afle că de fapt nu tratau cauza problemei, ci doar efectul acesteia. În absența tratării cauzei, bineînțeles, mașina avea nevoie de reparații repetate.

Pe lângă piesele auto originale și ofertele speciale, la care se adaugă reducerile de Black Friday, din perioada menționată, 27-29 noiembrie, anul curent, AltgradAuto este și un service. Cu diverse servicii, precum: diagnoză computerizată, tester, reparații motor, electrică auto, reparație direcție suspensie, reparații frână, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, cât și service roți și vulcanizare, poate reprezenta locul în care să găsiți asistență în privința celor mai importante probleme ale mașinii dumneavoastră.

De ce este atât de important să vă bazați pe specialiști?

Sub imperiul necesității de a economi bani, oamenii sunt tentați să aleagă rute alternative, să considere că este inutil să cumperi o piesă originală, dacă una second hand costă cu câțiva lei în minus. Aparent, această judecată este înțeleaptă. Dar putem pentru fiecare piesă a unei mașini să folosim aceeași înțelepciune? Dacă vorbim despre sistemul de frânare al mașinii, putem fi înțelepți în aceeași manieră?

După cum bine știți, sistemul de frânare poate face diferența dintre viață și moarte, ale noastre sau ale celorlalți participanți în trafic. Fiind cel mai important sistem de siguranță al mașinii, trebuie să funcționeze fără greș. Putem risca să folosim un sistem de frânare la mâna a doua? Considerăm că nu. Este inutil și dăunător pentru noi să ne riscăm viețile proprii și pe ale altora pentru un aparent câștig. De foarte multe ori, în situații riscante și periculoase, sistemul de frânare este tot ce avem la dispoziție pentru a evita un dezastru.

Când vine vorba despre lucruri cruciale pentru mașina dumneavoastră, piese auto Ford de la AltgradAuto sunt o investiție înțeleaptă. Sistemul de frânare, de exemplu, este esențial pentru orice mașină și, implicit, pentru șoferul ei. Atunci când alegeți un sistem de frânare original, trebuie să știți o serie de lucruri despre acest aspect. Cel mai important este ca, în primii 100 de kilometri, să nu frânați puternic.

Pentru a ajunge la rodaj, suprafața plăcuțelor trebuie să se așeze pe cea a discurilor de frână. Dacă veți frâna puternic, materialul de fricțiune va arde. Dacă rodajul este făcut, plăcuțele de frână vor avea o putere optimă, o durată de viață mare și vor preveni zgomotul. Trebuie să fiți atenți la sistemul de frânare pentru că, de exemplu, dacă frânele de pe o parte a mașinii sunt mai uzate decât celelalte de pe partea opusă, riscul intrării în derapaj poate crește. Totodată, și cel mai important, dacă sistemul de frânare este foarte uzat, în timp se va ajunge la o scădere drastică a capacității acestuia.

Siguranță la AltgradAuto

Complexitatea unei mașini cere o atenție sporită. Implicarea specialiștilor în procesul diagnosticării acurate este vitală. Când diagnosticarea este completă, probabilitatea de a depista adevărata cauză a problemei mașinii dumneavoastră este absolută. Schimbarea piesei problemă cu una originală va micșora la minimum riscul unor alte probleme și vă va scuti de cheltuieli ulterioare.

Atunci când considerați că aveți nevoie de ajutor auto, cereți ajutorul. De exemplu, pentru că tot am adus în discuție sistemul de frânare, lichidul de frână ar trebui să fie schimbat, în opinia noastră, o dată la doi, maxim trei ani. Pentru aceasta sunt necesare câteva operații, și anume: scurgerea lichidului de frână vechi, apoi reînnoirea acestuia cu lichid de frână aprobat, procedură realizată cu ajutorul unui aparat de ultimă generație, un test de performanță și o probă pe drum, pentru a verifica funcționarea sistemului de frânare și înregistrarea schimbului de lichid de frână în cartea de service.

Astfel încât, dacă mașina dumneavoastră Ford are sistemul de frânare uzat, acum este mai simplu ca niciodată atât să îl schimbați cu piesele originale, cât și să aveți siguranța la îndemână la orice kilometru străbătut. Credem în siguranță și-n performanță, iar service-ul pe care îl îmbunătățim în acord cu noile tehnologii, răspunde nevoilor proprietarilor de mașini Ford de a-și ști mașinile pe mâini sigure, verificate cu strictețe, reparate atunci când intervin probleme. Între 27 și 29 noiembrie, la AltgradAuto este mai ușor decât oricând, mai economic și eficient, să schimbați piesele uzate cu unele originale!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns