Biserica Martirilor din Timișoara, plină de credincioși de Sfintele Paști

Biserica Martirilor din Timișoara, plină de credincioși de Sfintele Paști

Biserica Martirilor din Timișoara, plină de credincioși de Sfintele Paști.

„Veniți de luați Lumină”, acesta a fost îndemnul mult-așteptat de credincioșii creștini care au participat, în număr mare, la Slujbele de Înviere din întreg Banatul.

CITEȘTE ȘI: 1 Mai – cu catamaranul pe Lacul Surduc, traseu de cicloturism, drumeții și experiențe gastronomice. Locurile de cazare

Curțile lăcașurilor de cult s-au umplut de oameni, iar Biserica Martirilor din Timișoara nu a făcut excepție, enoriașii venind să se bucure, din nou, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie, de frumoasele sărbători creștine.

Biserica a fost plină și în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, credincioșii venind din nou să rostească, împreună, „Hristos a Înviat. Adevărat a Înviat!”.

În lăcașul de cult frumos împodobit, așa cum se cuvine într-o zi de mare sărbătoare, enoriașii au participat la Sfânta Liturghie, oficiată de un sobor condus de către preotul-paroh Ioan-Florentin Jura.

După terminarea Sfintei Slujbe, oamenii au plecat spre case, cu sufletele pline de bucuria Învierii Fiului lui Dumnezeu, să se bucure alături de cei dragi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *