Bîrnoi şi Şeroni, apţi pentru meciul cu CSU Craiova

Din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem luni, situaţiile medicale ale jucătorilor Cosmin Bîrnoi şi Alin Şeroni nu sunt grave, ei putând fi utilizaţi în următorul meci de campionat, cel programat vineri, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, împotriva grupării CSU Craiova, una dintre fruntaşele Ligii I.

Marţi este aşteptat verdictul medicilor în ceea ce-l priveşte pe Gabriel Cînu, înlocuit în minutul 28 al întâlnirii ce a avut loc duminică la Iaşi.

Tot marţi vor fi puse în vânzare tichetele de intrare pentru duelul cu oltenii, inclus în etapa a 13-a. Preţurile rămân neschimbate şi sunt următoarele: 15 lei la tribuna II, 20 de lei la tribuna I, 30 de lei la tribuna 0 şi 200 de lei la loje. Biletele pot fi procurate zilnic, între orele 9 şi 17, de la biroul ticketing al stadionului „Dan Păltinişanu” situat în zona vestiarelor. În ziua meciului ele vor fi disponibile şi la cele două casierii situate în zona tribunei oficiale şi a peluzei nord.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Bîrnoi şi Şeroni, apţi pentru meciul cu CSU Craiova

  1. macar acum nu mai vin oltenii cu trenul ,sa ne dea gol de la Gara mare ,acum sunt loco sau prin Italia Spania …numai Suca stie . Hai Poli ca nor fi ei mai a dracu ca noi,ptiu Popa sa nu ne tai limba

Lasă un răspuns