Biletele pentru meciul Poli – UTA, puse în vânzare. Cât costă şi de unde vă puteţi cumpăra

poli uta 2

ACS Poli Timişoara a stabilit preţurile tichetelor de intrare la meciul de pe teren propriu cu UTA Bătrâna Doamnă, contând pentru prima manşă a barajului de rămânere/promovare în Liga I la fotbal, care se va desfăşura luni, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Biletele pot fi achiziţionate la următoarele preţuri: tribuna 1 – 15 lei, tribuna 2 – 15 lei, peluză oaspeţi – 15 lei, tribuna 0 – 25 de lei, lojă – 50 de lei.

Tichetele vor putea fi achiziţionate, începând de sâmbătă, şi de pe platforma online www.bilete.ro.

Programul caselor de bilete de la stadionul „Dan Păltinişanu” (zona tribunei oficiale) este următorul: mâine – orele 10-15, duminică: orele 10-15, luni: cu începere de la ora 12.

Clubul timişorean a mai anunţat că abonamentele pentru stagiunea fotbalistică 2016-2017 vor fi valabile la partida cu trupa arădeană.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Biletele pentru meciul Poli – UTA, puse în vânzare. Cât costă şi de unde vă puteţi cumpăra

  1. Am hotarat sa scriu aici despre Poli, Robu si tion. Comentariile mele (de pe tion) despre ASU, echipa PSD-ului, au fost cenzurate. Tion promoveaza doar articole si comentarii impotriva lui Robu si impotriva lui Poli (ACS). Sunt timisorean, tin cu Poli, echipa orasului meu. Nu voi putea sa tin vreodata cu ASU, echipa formata de PSD pentru a-l contracara pe Robu. ASU nu e echipa suporterilor, e echipa formata de adversarii politici ai lui Robu. ASU trebuie sa dispara pentru a avea doar o Poli, pe Dan Paltinisanu, echipa care ne reprezinta orasul in lupta cu miticii care vor sa distruga fotbalul timisorean (cum au facut cu cel din Craiova, cu Rapid etc).

  2. @un timisorean

    Domnule timisorean,

    Va recomand sa lasati draperiile rosii jos, si sa duceti secerele si ciocanele la fier vechi, poate faceti si dumneavoastra de o bere-doua, ca vad ca v-a lovit canicula foarte puternic.

    Insanatosire grabnica!

Lasă un răspuns