Bilete la liber pentru sejururi de tratament

Cea de a treia serie de bilete de tratament la care au dreptul atât pensionarii, cât şi asiguraţii bugetului asigurărilor sociale de stat îşi aşteaptă de-acum destinatarii la sediul Casei Judeţene de Pensii Timiş din Timişoara (str. Andrei Şaguna nr. 5 A).

Instituţia a anunţat începerea distribuirii acestor biletele, care stau la dispoziţia celor care vor să-şi îngrijească sănătatea în staţiunile balneare din ţară. Ca de obicei, cele mai multe locuri sunt puse la bătaie de Buziaş, o destinaţie accesibilă pentru timişenii suferinzi de boli cardiovasculare. Un număr de 29 de bilete sunt disponibile pentru sejururi de tratament (Hotel Silvana**) cu începere din 21 martie.

Reumaticii au la îndemână o paletă mai largă de opţiuni, ei având posibilitatea de a alege între staţiunile Bala (judeţul Mehedinţi) – patru bilete din 18 martie (Hotel Ceres**), Băile Geoagiu – un bilet din 19 martie şi alte trei din 21 martie (Hotel Ceres**), respectiv Băile 1 Mai – un bilet din 19 martie şi şapte locuri libere din 20 martie (Hotel Ceres***).

Cât despre suferinzii de nevroză, aceştia pot solicita bilete în staţiunea arădeană Moneasa (Hotel Codru Moma**), care pune la bătaie un loc din 18 martie, patru locuri din 19 martie şi şase bilete pentru sejururi cu începere din 20 martie.

Doritorii se pot adresa la ghişeul nr. 5 din incinta CJPT în zilele de luni, marţi, miercuri (între orele 8,30 şi 16), joi (în cadrul intervalului orar 8,30 – 18) şi vineri (între orele 8,30 şi 13,30). Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon de pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, actul de identitate (în original şi copie xerox).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns