Bicicliști morți după ce un șofer a încercat să-i depășească

Doi biciclişti, soţ şi soţie, au murit, marţi dimineaţa, după ce au fost loviţi de o maşină. Accidentul s-a produs când şoferul a vrut să îi depăşească pe cei doi biciclişti, acroşându-i.

Accidentul a avut loc la intrarea în comuna Năneşti, judeţul Vrancea, conform mediafax.ro

La volanul maşinii care a provocat accidentul se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri. Potrivit poliţiştilor, acesta conducea un autoturism pe DN 23, pe direcţia Măicăneşti – Focşani, iar la 300 de metri distanţă de indicatorul de intrare în localitatea Năneşti, a acroşat cu partea dreaptă faţă doi biciclişti care circulau pe aceeaşi direcţie.

CITEȘTE ȘI: Accident pe aeroport, patru oameni răniți

Se pare că în momentul în care şoferul a vrut să-i depăşească, bicicliştii au pătruns pe mijlocul şoselei cu intenţia de a traversa.

Accidentul a fost anunţat la 112 de o femeie, martor al accidentului.Echipajele SMURD şi de la Ambulanţă au sosit la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic pentru victime. Poliţiştii fac cercetări, iar şoferul va fi testat pentru consumul de alcool.

Cei doi biciclişti sunt o femeie de 47 de ani şi un bărbat de 52 de ani, soţ şi soţie, din comuna Măicăneşti, judeţul Vrancea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns