Biciclist rănit din cauza unor lucrări neterminate

Din cauza unei gropi nesemnalizate corespunzător, de pe strada Oituz din Timișoara, un biciclist s-a ales cu răni grave. Strada, recent reabilitată, a fost redeschisă pentru circulație, însă lucrările în zonă nu au fost finalizate în totalitate.

CITEȘTE ȘI: 50 de muncitori indieni la o fabrică din vestul țării

Biciclistul a căzut într-o groapă neacoperită corespunzător, suferind leziuni grave îndeosebi la nivelul feței.

”Din păcate uneori au loc tragedii ca cea de ieri, când un biciclist s-a accidentat grav din cauza unei gropi nesemnalizate corespunzător.

CITEȘTE ȘI: „Te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit” Cum a reușit un student să o găsească pe străina de care se îndrăgostise

Putea să fie un părinte cu un copil pe bicicletă, putea să fie o persoană cu dizabități, putea să fie un bătrân sau puteam să fim oricare dintre noi!

Nu știu care sunt vinovații punctuali în acest caz, dar o să mă consider direct vinovată dacă aleg să tac și să stau pe margine acum!

CITEȘTE ȘI: Carmen Şerban, supărată foc după ce s-a scris că ar fi murit. „Nişte gunoaie””, a spus timișoreanca

De fiecare dată când întoarcem capul în cealaltă parte atunci când astfel de tragedii se întâmplă suntem vinovați pentru următoarele accidente care vor avea loc, pentru că o comunitate care tace este o comunitate slabă!

Sper că în acest caz instituțiile responsabile se vor autosesiza și vom afla numele angajaților care au greșit și sancțiunile aplicate!

Noi cu siguranță vom acorda tot sprijinul victimei acestui accident!”, a transmis Ana Munteanu, project manager ”Verde pentru Biciclete”.

Foto. Facebook/Comunitatea biciclistilor Timisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Biciclist rănit din cauza unor lucrări neterminate

 1. Ana Munteanu,Sa faca intalniri periodice cu ciclistii si sa-i invete regulile rutiere.
  Biciclistul este participant activ in traficul rutier si are OBLIGATII ca toti ceilalti participanti.
  Echiparea corespunzatoare a bicicletei cu far, reflectorizante si sonerie.
  Peste 80% dintre biciclete NU sant dotate corespunzator ,iar biciclistii habar nu au de regulile si semnele rutiere.
  Despre ce vorbim?!… doar de drepturi?…
  La un filtru al politiei ar fi multe, multe surprise si la aparatul etilotest!

  1. Da, toti biciclistii sunt de vina, si e valabil si pentru copii si batrani, de multe ori vad pe trotuar copii si oameni in varsta fara far, fara ochi de pisica, fara sonerie si fara vesta reflectorizanta, desi primarul ne-a prevenit pe toti ca a refacut zona la standarde europene, chiar mai rau decat in Viena sau Paris.

 2. Acidutule? Tin sa te informez ca aveam far . . .nu stiu la ce m ar fi ajutat reflectorizanta si soneria. . . . pleca groapa din fata mea cand ma vedea?Atat de buni sunteti toti la comentat.Chiar nu pot sa inteleg cum in loc de compasiune pt un om care nu a gresit cu nimic si s a ales cu 7 copci in buza , fara doi dinti si cu nasul fracturat tu arati ura.Tu de fapt acuma consideri ca eu am gresit . .si ca bine am patit asa i?

Lasă un răspuns