Benjamin Bodo, din nou pe podium! Argint la spadă după titlul cucerit la floretă – GALERIE FOTO

Benjamin Bodo 1

După titlul de campion naţional obţinut săptămâna trecută la floretă masculin, pentru Benjamin Bodo a urmat, astăzi, o nouă medalie, de argint, la spadă, probă în care nu este specializat.

Sportivul de la CSU Politehnica Timişoara a fost învins în finală cu 15-11 de craioveanul Mario Persu.

Dacă ar fi câştigat şi meciul pentru aur, Bodo ar fi egalat performanţa remarcabilă a timişoreanului Ionel Drâmbă, singurul care a reuşit să devină campion al României atât la floretă, cât şi la spadă, marea realizare a carierei sale fiind titlul olimpic din 1968 de la Ciudad de Mexico.

O medalie de aur, una de argint şi două de bronz este bilanţul clubului timişorean la Campionatul Naţional, competiţie care s-a desfăşurat până astăzi la în sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din Bucureşti.

„Suntem foarte mulţumiţi de bilanţul de medalii reuşit, este unul peste aşteptări, iar medalia de la spadă reprezintă cireaşa de pe tort, pentru că floreta este specializarea noastră. Am vorbit cu Benjamin, este foarte fericit, el va pleca acum acasă, la Satu Mare, urmând să se întoarcă la Timişoara în data de 5 martie. Urmează să pregătim Campionatul Mondial Universitar, ce va avea loc la vară, în China”, ne-a declarat Adrian Tal, directorul CSU Politehnica Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns