Bătrînu și Dica, într-un stagiu de pregătire în Italia

dans1 1

Perechea formată din Răzvan Bătrînu și Ana-Maria Dica, de la clubul timișorean Dance Spirit, se află în cantonament în Italia, în perspectiva Campionatului Național de juniori, la categoria „Zece dansuri”.

Competiția va avea loc la 16 octombrie, la Piatra Neamț, iar Bătrînu (18 ani) și Dica (17 ani) sunt printre favoriții la titlul național.

În cazul unui succes la Piatra Neamț, cei doi sportivi timișoreni vor obține dreptul de participare la Campionatul Mondial din luna noiembrie.

Se antrenează în Italia

Ei se antrenează în zona Milano, unde se organizează un prestigios camp international de dans sportiv, cu antrenori de top.

La categoria lor, „Zece dansuri”, considerată a fi cea mai complexă, sportivii trebuie să prezinte cinci dansuri standard și cinci latino. În această perioadă, Răzvan Bătrînu și Ana-Maria Dica vor mai participa la două concursuri din circuitul WDSF (World Dance Sport Federation), unul în Serbia (Belgrad) și unul în Slovacia (Bratislava).

Dance Spirit a obținut sprijinul Consiliului Județean Timiș pentru pregătirea sportivilor și participarea la Campionatul Național. Dance Spirit Timișoara se află pe lista cluburilor care au primit finanțare de la CJT prin concurs de proiecte pe Legea 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *