Bătrână înşelată cu 18.000 de lei. Un fals avocat i-a spus că fiul ei a avut un accident…

„Ați putea fi victima unor spărgători români”. Bătrân din Germania, păcălit să-și schimbe banii în lingouri din aur și să le predea unui fals polițist

Escrocii au făcut o nouă victimă în vestul ţării. O femeie în vârstă de 75 de ani a pierdut 18.000 de lei, după ce a fost apelată de un bărbat pe telefonul fix de la domiciliu, care s-a recomandat ca avocat, spunându-i că se află cu fiul acesteia la poliţie, deoarece ar fi provocat un accident de circulaţie.

Presupusul avocat i-a spus femeii că fiul ei este pasibil de închisoare dacă nu plăteşte o sumă de bani persoanei rănite în urma accidentului, care a fost transportată la spital.

Femeia, din Brad, a fost întrebată câţi bani are în casă, urmând ca şoferul avocatului să meargă la domiciliul ei pentru a ridica banii disponibili.

“În jumătate de oră de la apelul telefonic, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un bărbat, care a intrat în casă şi a ridicat suma de 18.000 de lei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a informat Inspctoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *