Bătrână din Timişoara, salvată de la viol în ultimul moment. Cine este agresorul care a intrat în apartamentul ei

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de miercuri spre joi au fost direcționați de la Dipeceratul Poliției Locale pe str. Iuliu Maniu din Timişoara, unde un bărbat a sesizat telefonic, în jurul orei 01.20, că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare.

Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Bătrână din Timişoara, salvată de la viol în ultimul moment. Cine este agresorul care a intrat în apartamentul ei

Lasă un răspuns