Bătrân spulberat de o maşină în timp ce dormea liniştit în casă

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, după ce un şofer a intrat cu maşina într-o casă, iar doi oameni au murit. Bătrânul în vârstă de 68 de ani dormea într-una din camerele casei sale din localitatea Cârţa, iar patul se afla chiar lângă peretele care dădea spre şoseaua din faţa casei.

Aproape de miezul nopţii, un tânăr de 19 ani, tot din Cârța (Harghita), aflat la volanul unui autoturism, a condus cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, notează observator.tv

În maşină, alături de tânărul şofer, se afla şi un prieten în vârstă de 20 de ani, pasager pe locul din dreapta-faţă.Maşina scăpată de sub control a intrat în curtea casei bătrânului şi s-a oprit în peretele pe care l-a pus la pământ.

Cei doi tineri din maşină au murit pe loc, în timp ce proprietarul casei a fost spulberat de maşină şi rănit grav.

Bătrânul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce pentru cei doi tineri, medicii nu au mai putut face nimic.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

3 Comments
Anton 23/10/2019
Nici în casa nu mai ai siguranță din cauza mașinilor. Au ajuns sa domine lumea ,străzile sunt sufocate de atâta trafic,și în ambuteiajele astea nici nu ajuta la o deplasare mai rapida.În orașele mari mai repede ajungi la destinație mergând pe jos.
don kuhohote 23/10/2019
Spulberat jurnalistic vorbind ,este un mod dea a anunta o stire,titlurile mereu se aleg sa atraga vizitatorii,de ce crezi Doroftei ca pe ambalaje se pun atatea culori si atata munca la grafica ,fara ambalaj nu vinzi nici un rahat.
Dorin Doroftei 21/10/2019
Îndeobște, "spulberat" înseamnă "omorat" (facut praf si pulbere, facut fărâme, rupt în bucati). Nu stiu de ce dușmanii atât de tare limba română.