Bătaie mare pentru banii disponibili prin Start-up Nation

afacere mica

Peste 14.000 de planuri de afaceri concurează, în cadrul programului Start-up Nation, pentru obţinerea de alocări financiare nerambursabile care pot atinge valoarea de 200.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Gest incalificabil! Maşină stropită cu vopsea, la Timişoara. Se cere ajutor pe Facebook

Este vorba despre ediţia 2018 a programului, care a debutat, prin deschiderea aplicaţiei de înscriere, abia la sfârşitul anului trecut, mai exact în 27 decembrie.

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, a anunţat că până în acest moment 20.000 de firme aflate la început de drum au solicitat finanţarea, iar aproximativ 14.000 dintre acestea au încărcat în aplicaţia informatică planurile de afaceri cerute.

CITEȘTE ȘI: Mai multe posturi la ambulanță

Aplicaţia online poate fi accesată la adresa web https://startupnation2018.aippimm.ro/, urmând să rămână la dispoziţia solicitanţilor de finanţări până în data de 12 februarie, la ora 19.

La ediţia trecută a Start-up Nation, peste 700 de firme din Regiunea Vest au obţinut alocări nerambursabile. Finanţările pot fi obţinute de întreprinderile mici şi mijlocii, precum şi de microîntreprinderile înfiinţate din 1 ianuarie 2017 încoace.

CITEȘTE ȘI: Părinţii, liberi când şcoala se întrerupe neprogramat?

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat estimează că circa 10.000 de firme vor putea primi finanţări prin Start-up Nation 2018.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bătaie mare pentru banii disponibili prin Start-up Nation

  1. Sa se publice cite locuri de munca au fost create prin acest program si cite mai sint functionale , banii ar trebui dati numai pentru activitati productive industriale , nicidecum pentru activitati gen pizza .pierre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *