Bătaie între zeci de români la München. Poliția a confiscat macete și șurubelnițe

zeci de români
Bătaie între zeci de români la München. Poliția a confiscat macete și șurubelnițe

Altercația între zeci de români în zona considerată perla orașului München, pe Maximilianstraße, a avut loc joi, 7 aprilie, seara.

Conform poliției, un român de 28 de ani a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor, iar alți doi, de 49 și 56 de ani sunt considerați suspecți.

Potrivit primelor constatări ale poliției, în jur de 20 de persoane au fost implicate în răfuiala ce a avut loc în zona dintre hotelul de lux „Four Seasons” și Opera de Stat din Bavaria. Toți participanții sunt cetățeni români sau au rădăcini românești și se pare că există un „context cu familii extinse”.

CITEȘTE ȘI: Prețurile alimentelor în întreaga lume au atins un nivel record

De asemenea, aproape toți cei implicați locuiesc în München sau în localitățile învecinate. Polițiștii au înregistrat datele personale ale unui număr total de 50 de persoane, inclusiv martori neimplicați.

Anchetatorii presupun că cele două grupuri, formate în principal din bărbați, nu s-au întâlnit întâmplător pe Maximilianstrasse. Printre armele confiscate se numără inclusiv macete și șurubelnițe. În plus, anchetatorii au pus sub sechestru trei autoturisme, cu care probabil unii dintre români au sosit la locul bătăii.

Șapte persoane au fost transportate la spital cu răni, inclusiv românul arestat și cei doi suspecți. Patru dintre răniți au trebuit să fie internați. Un tânăr de 22 de ani a suferit răni grave prin înjunghiere în partea superioară a corpului.

Mai mulți ofițeri de poliție au fost trimiși pentru a dispersa participanții agresivi, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Interogatoriile celor implicați și ale martorilor vor dura câteva zile și nu se poate exclude ca numărul suspecților să crească, conform ziarulromanesc.de.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *