Bătaie între interlopi, în centrul Timişoarei

După ce mai mulţi tineri au avut o altercaţie chiar în faţa Tribunalului Timiş, poliţiştii s-au sesizat… din oficiu şi au început să-i caute pe tinerii scandalagii.

“La data de 20 iulie, in jurul orei 11.00, politistii s-au sesizat din oficiu despre faptul ca pe strada Proclamatia de la Timisoara ar fi avut loc o altercatie intre mai multe persoane, in urma interventiei fiind depistati doi tineri de 22 si 25 de ani, care au fost condusi la sediul Politiei pentru audieri. Totodata, in urma investigatiilor efectuate, politistii au depistat si condus la sediu alte trei persoane, printre care si martori”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Printre tineri, se pare se aflau şi interlopi cunoscuţi în Timişoara.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe bătăuşi întocmindu-le dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii opublice.

De asemenea, ”precizăm faptul că până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere. Conform art. 193, alin. 3 NCP acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, se arată în comunicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns